Jentetur, Røros!

Fredag: To biler og seks jenter på tur til Røros

Søndag: En bil og seks jenter på tur hjem igjen fra Røros

Første stopp: kjempesparken på Tynset for gruppefoto

Fredagen startet meget bra med god flyt over fjellet og varm hytte å komme fram til. Fikk helgas første utfordring servert da blandebatteriet i dusjen var ødelagt, og vannet sto til alle kanter. Etter ca en times ringing til alle rørleggere mellom Trondheim og Tolga, uten hell, bestemte vi oss for å ringe brannvesenet. Gutta i uniform ordner opp, og vips hadde vi en rørlegger på besøk :)

Lørdagen starter der Fredagen slapp. Etter en god frokost skulle vi ned til sta'a for å hilse på miniatyrene på museet, og de fine husene. Men før vi kom så langt bestemte den ene bilen seg for å være vanskelig. Og nå skal det sies at seks er slettes ikke så hjelpesløse som man kanskje skulle tro, inkludert fire blondiner! Vi finner fram slepetau, og bilen er i full gang igjen etter kun kort tid! Yeah:D å vi kjører ned for å se miniatyrene og den berømte kirka. Etter noen fine timer på sta'a og mange frosne kinn er vi klare for hytta igjen. Den er like lur som den har vært denne helga, og nå er det varmtvann som er i manko. Rørleggeren hadde klart å sette varmtvannet på minussiden og motsatt, noe vi ikke fant ut før etter en stund. Kaldt ja! Han hadde også klart å få en knekk på slangen til sluket, så før vi visste ordet av det sto vi i ca 5 cm vann på hele badegulvet. Jaja... det er ikke noe vi ikke fikser :) Søndagen, lykkelig fornøyd med at begge bilene starter setter vi nesa mot Lillehammer igjen, men langt kommer vi ikke. Like etter Tynset (en times kjøring) stopper den andre bilen... for godt. NAF tar med seg bilen til Tynset, og der står den enda.

På hytta blir det god stemning, og noen timer senere blir det vekkerundeFrokost må man ha, og Cecilie legger flere gullegg med munnen, som vanlig :P

Den fantastiske Renaulten fra 1993 stopper på tilbaketuren


NAF tar den med seg

Og vips må tre av oss ta toget hjem.Heldigvis har vi mobiler med Facebook.....

Og tilgang til kaffe....

Kaffe med noe godt oppi


For en tur :)

PS: Tusen takk til Stine som er NAF- medlem. Hadde ikke klart dette uten deg <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits