Kjoler <3

Driver å er skikkelig opptatt med eksamensgreier å sånn for tiden, men jeg lovte jo å legge ut resten av kjolebildene. Arvet nemlig noen kjempefine, hjemmesydde kjoler  fra bestemor i påsken :D


Denne kjolen ble farget ferskenfarget da bestemor skulle være sigøyner på et karneval... Før var dette bestemors hvite brudekjole <3 Fotografen er også Bestemor!

Gul kjole fra 50- tallet... Love it <3

Ka dokk tru??, va dæm fin?? :D
Synes virkelig jentene på 50. tallet var heldige som kunne kle seg i slike fine kjoler.For det første fremhever de midien og formene på en perfekt måte, og så får man så god holdning pga måten de er sydd på. de framhever lissom de feminine formene. Kjenner jeg er født i feil tid rett å slett. Vel... får bare vente til det dukker opp en fin anledning der jeg kan bruke dem :D

Ellers har jeg vært en tur på hytta oppi trollheimen :D, og her har jeg forøvrig et bilde av utedassen:P
Viiiiiiin <3

<3 <3

Nå er det tilbake til livets ekle prøvelser, det er bare så jææævli kjipt at dette skal skje i Mai, som vanligvis er den beste måneden i året...Har nemlig EKSAMEN i makt,demokrati og medier + Bærekraftig samfunn, BLÆÆÆH!
Jeg tar tilbake det jeg sa i fjor om at eksamen er som barneskirenn. This time its not :/  Denne gangen trenger jeg all lykke jeg kan få.

Kos dere i vårsola/ eksamenstida :P

Shinabu <3

Én kommentar

eline

06.mai.2011 kl.07:58

Kjolene var super fine :)

Skriv en ny kommentar

shinabu

shinabu

25, Lillehammer

Kategorier

Arkiv

hits