07.apr.2011

Beklager utrolig mye for at jeg ikke har blogget, driver nemlig med et arbeidskrav som krever både tid og krefter. Det er jo også ganske deilig vårvær for tiden som jeg liker å nyte når jeg ikke jobber med skolearbeid. Blogging er lissom en vintersport i mine øyne, og jeg blir derfor å glemme bloggen helt når det er så mange andre ting å gjøre... U know, utepils, utekaffe,utelesing,sykkelturer og...... eksamenstid :(  Driver jo også med intens trening nå før sommeren, hvis du chønner :) Men det er jo bare gøy da!

Er så sinnsykt klar for sommeren nå atte jeg holder på å dø, vil ikke ha mer snø, også har jeg jo bursdag snart i Mai! Heldigvis er veiene bare og snart klare for sommersko og hæler :D   Hurraaaaa! Jeg gleder meg til å bli pen på beina igjen :D


Mine aller beste sko!


My golden vårsko!


Helt nye sko!Kjøpte faktisk noen helt fantastiske øredobber i går som jeg tenkte å ta bilde av, men dessverre klarte Suzi å rappe dem fra meg for å leke med. Den ene ble tydeligvis liggende på gulvet, siden jeg plutselig fikk veldig vondt i foten da jeg trempa på den... den satt faktisk fast inni foten min, er det mulig lissom?!! Driiiitvondt. Får vel skaffe noen nye :)

Vel, kos dere massevis i kveld, og nyt vårsola!


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

shinabu

shinabu

24, Lillehammer

Kategorier

Arkiv

hits